8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Egzotiška žuvienė

(0)

Reikės: starkio ar kitos žuvies galvos ir stuburkaulio svogūno galvos 4 česnako skiltelių nykščio dydžio imbiero gabalėlio aitriosios paprikos aliejaus kepimui 1-2 šaukštų kario prieskonių mišinio („Alvo“ kuminas, kalendra, imbieras, „Alvo“ karis, „Alvo“ ciberžolė) kelių saliero lapkočių ryšulėlio petražolių riekelės moliūgo 1 saldžiosios paprikos 1 morkos gabalėlio poro 1 pomirodo „Alvo“ citrininių pipirių druskos saujos… Daugiau…

Beatos virtuvė. Prūsiška bulvienė

(0)

Reikės: 300-400 g kiaulienos šonkaulių 2 svogūnų galvų morkos druskos „Alvo“ juodųjų pipirų „Alvo“ lauro lapų 2 bulvių 2 morkų 2 saliero lapkočių poro 200 g šoninės petražolių, krapų 2 l vandens

Beatos virtuvė. Aštri žirnių sriuba

(0)

Aštriai žirnių sriubai reikės: 1 svogūno, 1 stiklinės skaldytų žirnių, 300 g moliūgo gabalo, kiaušinio dydžio imbiero šaknies, 3 česnako skiltelių, 1 aitriosios paprikos, aliejaus kepimui, 1 šaukšto ciberžolės miltelių, 1 šaukšto kario miltelių, 1… Daugiau…

Beatos virtuvė. Aštri moliūgų sriūba su krevetėmis

(1)

Aštriai moliūgų sriubai reikės: 1 čili pipiro, poros česnako skiltelių, 1 mėlynojo svogūno, 2-3 cm ilgio imbiero šaknies, pusės laimo žievelės, 1 žaliosios citrinos sulčių, 1 šaukšto pomidorų pastos, 1 šaukšto žuvies padažo, 1 šaukštelio… Daugiau…

Beatos virtuvė. Moliugų sriuba

(0)

Moliūgų sriubai reikės: 1 skilties paprastojo moliūgo, 0.5 kvapniojo moliūgo, 1 svogūno, 1 skiltelės česnako, 1 vištienos krūtinėlės file, 30 g sviesto, 500 ml daržovių sultinio, 1 lauro lapelio, 1 šakelės čiobrelio, 2 šaukštų manų… Daugiau…

Beatos virtuvė. Čili sriuba

(24)

Čili sriubai reikės: 250 gramų jautienos faršo, 1 svogūno, 1 saliero lapkočio, 1 raudonojo aitriojo pipiro, 1 žaliojo aitriojo pipiro, 1 šaukštelio malto kumino, 1 šaukštelio maltos kalendros, 1 šaukštelio raudonėlio, 2 šaukštų „čipotlės padažo“… Daugiau…

Beatos virtuvė. Skaldytų žirnių sriuba

(2)

Skaldytų žirnių sriubai reikės: 1 stiklinės skaldytų žirnių, 1 stiklinės žalių šaldytų žirnelių, 1 svogūno, 2 morkų, 100 g šalto rūkymo šoninės, saujos petražolių, šlakelio citrinos sulčių, druskos, juodųjų pipirų.

Beatos virtuvė. Trinta žirnelių sriuba

(0)

Trintai žirnelių sriubai reikės: 500 g šaldytų žirnelių, 3 obuolių, 1 vidutinio ar pusės didelio svogūno, 1 skiltelės česnako, 1-1,5 l sultinio, mėtos lapelių, pipirų, sviesto kepimui, saujos parmezano tipo sūrio.

Beatos virtuvė. Burokėlių ir obuolių sulčių sriuba

(0)

Burokėlių ir obuolių sulčių sriubai reikės: 150 g šalto rūkymo šoninės, 1 svogūno, 1 saliero lapkočio, 1 morkos, 1 šaukštelio maltos kalendros, 2 šaukštelių pomidorų pastos, 3 burokėlių, 750 ml obuolių ir morkų sulčių, 2… Daugiau…

Beatos virtuvė. Pomidorų sriuba

(0)

Pomidorų sriubai reikės: 1 svogūno, 3-4 skiltelių česnako, 2-3 saliero stiebų, 1 mažos cukinijos, 2 šaukštų pomidorų pastos, 400 g konservuotų savo sultyse pomidorų, keleto saulėje džiovintų pomidorų, 500 ml daržovių sultinio, poros šakelių bazilikų,… Daugiau…

Beatos virtuvė. Grybų sriuba

(0)

Grybų sriubai reikės: įvairių miško grybų (raudonikių, baravykų, voveraičių), 1 didelio svogūno, kelių riekelių ar 100 g šaltai rūkytos kiaulienos šoninės, 40 g sviesto kepimui, šaukšto alyvuogių aliejaus, 1-1,5 l vandens, 2-3 bulvių, druskos, pipirų,… Daugiau…

Lęšių ir pomidorų sriuba

(0)

Sakoma, kad sriubą ar košę galima išvirti net iš kirvio. Na, iš kirvio gal ir neišvirsime, bet iš to, ką randame savo spintelėse, tikrai galime. Manau kaip ir mano, taip ir jūsų spintelėse galima rastį… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.