8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Egzotiška žuvienė

(0)

Reikės: starkio ar kitos žuvies galvos ir stuburkaulio svogūno galvos 4 česnako skiltelių nykščio dydžio imbiero gabalėlio aitriosios paprikos aliejaus kepimui 1-2 šaukštų kario prieskonių mišinio („Alvo“ kuminas, kalendra, imbieras, „Alvo“ karis, „Alvo“ ciberžolė) kelių saliero lapkočių ryšulėlio petražolių riekelės moliūgo 1 saldžiosios paprikos 1 morkos gabalėlio poro 1 pomirodo „Alvo“ citrininių pipirių druskos saujos… Daugiau…

Beatos virtuvė. Prūsiška bulvienė

(0)

Reikės: 300-400 g kiaulienos šonkaulių 2 svogūnų galvų morkos druskos „Alvo“ juodųjų pipirų „Alvo“ lauro lapų 2 bulvių 2 morkų 2 saliero lapkočių poro 200 g šoninės petražolių, krapų 2 l vandens

Beatos virtuvė. Aštri žirnių sriuba

(0)

Aštriai žirnių sriubai reikės: 1 svogūno, 1 stiklinės skaldytų žirnių, 300 g moliūgo gabalo, kiaušinio dydžio imbiero šaknies, 3 česnako skiltelių, 1 aitriosios paprikos, aliejaus kepimui, 1 šaukšto ciberžolės miltelių, 1 šaukšto kario miltelių, 1… Daugiau…

Beatos virtuvė. Aštri moliūgų sriūba su krevetėmis

(1)

Aštriai moliūgų sriubai reikės: 1 čili pipiro, poros česnako skiltelių, 1 mėlynojo svogūno, 2-3 cm ilgio imbiero šaknies, pusės laimo žievelės, 1 žaliosios citrinos sulčių, 1 šaukšto pomidorų pastos, 1 šaukšto žuvies padažo, 1 šaukštelio… Daugiau…

Beatos virtuvė. Moliugų sriuba

(0)

Moliūgų sriubai reikės: 1 skilties paprastojo moliūgo, 0.5 kvapniojo moliūgo, 1 svogūno, 1 skiltelės česnako, 1 vištienos krūtinėlės file, 30 g sviesto, 500 ml daržovių sultinio, 1 lauro lapelio, 1 šakelės čiobrelio, 2 šaukštų manų… Daugiau…

Beatos virtuvė. Čili sriuba

(24)

Čili sriubai reikės: 250 gramų jautienos faršo, 1 svogūno, 1 saliero lapkočio, 1 raudonojo aitriojo pipiro, 1 žaliojo aitriojo pipiro, 1 šaukštelio malto kumino, 1 šaukštelio maltos kalendros, 1 šaukštelio raudonėlio, 2 šaukštų „čipotlės padažo“… Daugiau…

Beatos virtuvė. Skaldytų žirnių sriuba

(2)

Skaldytų žirnių sriubai reikės: 1 stiklinės skaldytų žirnių, 1 stiklinės žalių šaldytų žirnelių, 1 svogūno, 2 morkų, 100 g šalto rūkymo šoninės, saujos petražolių, šlakelio citrinos sulčių, druskos, juodųjų pipirų.

Beatos virtuvė. Trinta žirnelių sriuba

(0)

Trintai žirnelių sriubai reikės: 500 g šaldytų žirnelių, 3 obuolių, 1 vidutinio ar pusės didelio svogūno, 1 skiltelės česnako, 1-1,5 l sultinio, mėtos lapelių, pipirų, sviesto kepimui, saujos parmezano tipo sūrio.

Beatos virtuvė. Burokėlių ir obuolių sulčių sriuba

(0)

Burokėlių ir obuolių sulčių sriubai reikės: 150 g šalto rūkymo šoninės, 1 svogūno, 1 saliero lapkočio, 1 morkos, 1 šaukštelio maltos kalendros, 2 šaukštelių pomidorų pastos, 3 burokėlių, 750 ml obuolių ir morkų sulčių, 2… Daugiau…

Beatos virtuvė. Pomidorų sriuba

(0)

Pomidorų sriubai reikės: 1 svogūno, 3-4 skiltelių česnako, 2-3 saliero stiebų, 1 mažos cukinijos, 2 šaukštų pomidorų pastos, 400 g konservuotų savo sultyse pomidorų, keleto saulėje džiovintų pomidorų, 500 ml daržovių sultinio, poros šakelių bazilikų,… Daugiau…

Beatos virtuvė. Grybų sriuba

(0)

Grybų sriubai reikės: įvairių miško grybų (raudonikių, baravykų, voveraičių), 1 didelio svogūno, kelių riekelių ar 100 g šaltai rūkytos kiaulienos šoninės, 40 g sviesto kepimui, šaukšto alyvuogių aliejaus, 1-1,5 l vandens, 2-3 bulvių, druskos, pipirų,… Daugiau…

Beatos virtuvė. Lęšių ir pomidorų sriuba

(0)

Lęšių ir pomidorų sriubai reikės: 1 stiklinės raudonųjų ar rudųjų lęšių, 1 svogūno, 1 didesnės morkos, 3 česnako skiltelių, 3-4 cm imbiero šaknies, 1-1,5 l daržovių sultinio, 400 g skardinės konservuotų pomidorų savo sultyse, aliejaus… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.