8241
Beatos virtuvė

Apelsinų, spanguolių ir vyno pagardas

(4)

Štai sezoniškiausias ir gardžiausias, nuostabios spalvos ir aromato pagardas, kurį mano laidoje pagamino muzikos prodiuseris Vilius Tamošaitis, kuris taip pat yra ir įvairių pagardų „Maži mamutai“ kūrėjas. Ši uogienė fantastiškai tiks prie keptos paukštienos ar sūrio, o ir pagaminama ji labai greitai ir iš paprastų produktų. Eiga: Į puodą pilame vyną, ten sudedame prieskonius: cinamoną,… Daugiau…

Beatos virtuvė. Spanguolių padažas

(0)

Spanguolių padažui reikės: 4 obuolių, stiklinės šviežių ar šaldytų spanguolių, saujos džiovintų spanguolių, pusės citrinos sulčių, 100 ml brendžio, poros gabalėlių imbiero, žiupsnelio cinamono, 3 šaukštų cukraus.

Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas

(6)

Šis kriaušių ir spanguolių pagardas idealiai tinka kalėdinėms dovanoms, taip pat sėkmingai jis pagardins sekmadienį šeimai iškeptą vištą ar tiks prie sūrių.



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.