Šokoladinis keksas arba tortas

Na ir visiškas karalius princas bei žvaigždė šioje kepinių linijoje yra „Šokoladinis gimtadienio tortas”. Galit kepti iš šio mišinio tiesiog šokoladinį biskvitą arba keksiukus, o galima pasigaminus labai paprastą ir greitą kremą tortą sutepti. Iš šio mišinio išsikepsite tobulą šokoladinį biskvita, kur saldumas, šokoladiškumas puikiai subalansuotas. Aš tikrai esu didelė šokoladinių dalykų gerbėja, tai jei įtiko man, tikrai patiks ir jums.
Sudedamosios dalys: cukrus, kvietiniai miltai, mažesnio riebumo kakava (8 %), ant kraiko laikomų vištų kiaušinių milteliai, šokolado lašeliai (5,5 %) (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, kakavos milteliai, emulsiklis lecitinas (sojų), kvapioji medžiaga vanilinas), kviečių krakmolas, kepimo milteliai (tešlos kildymo medžiagos E450, E500), ant kraiko laikomų vištų kiaušinių baltymų milteliai, kvapiosios medžiagos (šokoladas, vanilinas), druska.Galimi pieno produktų pėdsakai.