8241
Beatos virtuvė

Šokoladinis riešutų kremas (a la Nutella)

(7)

Šokoladinis riešutų kremas yra ne kas kita kaip naminė Nutella. Tai nuostabus žaliavalgiškas užtepas be pridėtinio cukraus ir pieno produktų. Valgyti vieną su šaukštu be gailesčio – tikrai. Tinka tepti ant skrebučio, dėti į košes, desertus.

Nepanikuokite, nusiraminkite ir giliai kvėpuokite – dovanos bus!

(45)

Visiems ant liežuvio ir ant piniginės dabar kabo tik vienas žodis. Dovanos. Aš pasakysiu jums šitaip: aš taip pat esu labai pažeidžiama šituose klausimuose. Nes mane apima siautulinga panika, še tau, boba, devintinės, kur tas… Daugiau…

Karštas šokoladas

(0)

1. Į nedidelį puodą supilame pieną bei grietinėlę, jei norime beriame cukrų ir visus prieskonius. Pašildome iki užvirimo, išjungiame kaitrą ir leidžiame pastovėti apie 10 min. Kad prieskoniai atiduotų savo skonio syvus. Priekonius ištraukiame. 2…. Daugiau…

Sveikuoliškas pyragas su džiovintais vaisiais ir šokoladu

(2)

Sveikuoliškas pyragas? Su šokoladu ir saldumu? Ar gali taip būti? Taip, jei miltus pakeisime maltais riešutais, o cukraus didybę – džiovintų vaisių saldumu. Vienas populiariausių mano kepinių knygos pyragų tikrai patiks visiems smaližiams ir puikiausiai… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.