Kepenėlės yra mano meilė, galėčiau jas valgyti kiekvieną dieną. Beje, su šiuo receptu taip ir buvo – kai pagaminau jį pirmą kartą, man taaaaip patiko, kad sau gaminausi ir antrą, ir trečia dieną tą patį… Kario prieskoniai čia tiesiog stebuklingai tinka, suteikia netikėtai gero aromato ir skonio. Būtinai išbandykite! 1. Smulkiais kubeliais supjaustome svogūną ir… Daugiau…
Fantastiškai skanus klasikinis prancūziškas slyvų ir migdolų pyragas.
Yra toks spalvingas sluoksniuotas angliškas desertas trifle. Čia – rudeninė jo variacija su šokoladiniu pudingu ir troškintomis slyvomis.
Obuolių pyragai. Jų nebūna per daug. Aš labai didžiuojuos savim ir Hariuku, kad sugebėjau šį iškepti kartu su juo. Tad jei neturite po ranka visur zujančio kūdikio, tai jums išvis šis kepimas bus niekų darbas…. Daugiau…