8241
Beatos virtuvė

Izabelės sausainiai

(26)

Sekmadienis – gera diena būti namuose ir kepti sausainius. Žinoma, juos galima kepti ir visomis kitomis savaitės dienomis. Žinote, kai aš mokiausi Leith kulinarijos mokykloje Londone, tai ten tokios trapios sausainių tešlos gamyba buvo beveik karinis reikalas! Bet dabar net ir iš vaiko daug kartų paminkytos tešlos (ko, neva, nederėtų daryti, jei nori super duper… Daugiau…

Beatos imbieriniai sausainiai

(94)

Tradiciniai meduoliniai sausainiai su gausybe prieskonių – jie čia yra labai svarbu, nes sausainiams būdingą skonį ir kvapą suteikia daugiausiai kardamonas ir gvazdikėliai. Aš asmeniškai prieskonių mėgstu įdėti ir dar daugiau nei nurodyta recepte… Na,… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.