8241
Beatos virtuvė

Nepanikuokite, nusiraminkite ir giliai kvėpuokite – dovanos bus!

(45)

Visiems ant liežuvio ir ant piniginės dabar kabo tik vienas žodis. Dovanos. Aš pasakysiu jums šitaip: aš taip pat esu labai pažeidžiama šituose klausimuose. Nes mane apima siautulinga panika, še tau, boba, devintinės, kur tas dovanų kalnas! Žinau, kad ir jūs taip jaučiatės. Tai jau? Ar jau? Ar jau turite dovanas visas? O kas, jei neturite?… Daugiau…

Beatos virtuvė. Sausainukai „Brutti ma Buoni“

(1)

Sausainukams reikės: 8 kiaušinių baltymų, 240 g cukraus, 200 g lazdynų riešutų, 100 g juodojo šokolado.

Beatos virtuvė. Kokosiniai florentinai

(2)

Reikės: 100 g sviesto 50 ml grietinėlės 120 g cukraus 70 g migdolų riekelių 70 g kokosų drožlių 100 g miltų saujos baltų razinų kelių mandarinų žievelės

Beatos virtuvė. Kalėdiniai sausainiai

(21)

Tešlai reikės: 250 g minkšto sviesto 150 g rudojo cukraus 150 ml “Dansukker” auksaspalvio sirupo 2 kiaušinių 1 šaukštelio malto kardamono pusės šaukštelio druskos 500-600 g miltų Glajui reikės: 2 kiaušinių baltymų 400 g cukraus… Daugiau…

Beatos virtuvė. Griliažiniai sausainiai stiklainyje

(0)

1 l stiklainiui reikės: 8 griliažinių saldainių 250 g miltų 1 šaukštelio kepimo miltelių ½ šaukštelio druskos 250 g rudojo cukraus 100 g tarkuoto juodojo šokolado

Beatos virtuvė. Imbieriniai sausainiai

(4)

Tešlai reikės: 400 g miltų, 1 šaukštelio kepimo milteliu, 2 šaukštelių malto cinamono, 0.5–1 šaukštelio maltų gvazdikelių, pusės šaukštelio maltų pankolių, 1.5 šaukštelio malto imbiero, druskos, 200 g medaus, 200 g tamsaus rudojo cukraus, 140… Daugiau…

Beatos virtuvė. Varškės sausainiai

(0)

Tešlai reikės: 300 g varškės 100 g grietinės 1 kiaušinio 3 valgomųjų šaukštų (apie 70 g) Dansukker rudojo drėgnojo cukraus „Farinas“ cukraus 200 g miltų 100 g šalto sviesto žiupsnio druskos Pabarstymui reikės: Dansukker rudojo… Daugiau…

Beatos virtuvė. Pabiručių sausainiai

(1)

Sausainiams reikės (produktus matuojame 150 ml tūrio stikline): 2 stiklinių miltų 1 ½ stiklinės avižinių dribsnių 1 stiklinės rupiai maltų migdolų ir lazdynų riešutų ½ stiklinės sezamų sėklų ½ stiklinės linų sėmenų didelio valgomojo šaukšto… Daugiau…

Beatos virtuvė. Sūrio lėkštė

(0)

Reikės: 200 gr. kietojo sūrio „Jubiliejinis 1934“ mėgstamo pagardo (chutney – nuorodos i pagardus beatosvirtuve.lt) obuolių sūrio razinų džiovintų abrikosų Škotiškiems sausainiams reikės: 120 g avižinių dribsnių 2 šaukštų kvietinių miltų saujos džiovintų spanguolių 2… Daugiau…

Beatos virtuvė. Turtingi sausainiai

(0)

1 l stiklainiui reikės: 140 g avižinių dribsnių 100 rudojo cukraus 50 g migdolų riekelių 50 g kokoso drožlių 50 g moliūgų sėklų 50 g linų sėmenų 50 g saujos įvairių razinų 140 g miltų… Daugiau…

Beatos virtuvė. Biskočiai

(0)

Biskočiams reikės: 250 g miltų, 100 g cukraus, 1.5 šaukštelio kepimo miltelių, 100 g įvairių riešutų, po saują džiovintų slyvų ir abrikosų, 2 kiaušinių.

Beatos virtuvė. Avižiniai sausainiai

(38)

Avižiniams sausainiams reikės: 120 g sviesto, 150 g rudojo cukraus, 1 kiaušinio, 100 g miltų, 100 g avižinių dribsnių, pusės šaukštelio kepimo miltelių, po saują saulėgrąžų, moliūgo sėklų, razinų.

Beatos virtuvė. Trapūs kakavainiai

(1)

Trapiems kakavainiams reikės: 200 g sviesto, 70 g bulvių krakmolo, 2 šaukštų kakavos, 150 g miltų, 50 g cukraus pudros, cukraus apvoliojimui, poros saujų saldainių „Karvutė“.



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.