8241
Beatos virtuvė

Amerikietiški šašlykai

(1)

Beveik kiekviena šeima turi geriausią, šimtus kartų patikrintą šašlykų marinavimo receptą. Nesiūlome jo išsižadėti, tik drąsiname vasarai įsibėgejant jį patobulinti ir baigiant kepti šašlykus aptepti amerikietišku kepsnių padažu „Santa Maria“, šis padažas iš tiesų atkeliauja iš JAV, ten gaminamas pagal daug metų skaičiuojančias receptūras. Padažas jūsų šašlykus padengs tokia malonia karamelizuota glazūra, kad jai neatsispirs… Daugiau…

Joninės – ką kepsime ant laužo ir šalia dėsim?

(0)

Kai filmavom laidą „Keliauk ir ragauk. Lietuva“ apie tai, kaip smagu švęsti Žemaitijoje, tai ir vainikus pynėm, ir su mergelėm šokius šokom, ir paskui į ežerą tuos vainikus leidom… tai galima sakyti, kad Jonines repetavom…. Daugiau…

Natūraliose sultyse rauginti šašlykai

(13)

Mano tėtis Jonas jaunystėje su draugais išbandė daugybę šašlykų receptų: su actu, vien tik su prieskoniais, majoneze ir kitaip raugtų. Ir vis dėlto jis sako, kad šie – rauginti natūraliose sultyse – yra patys pačiausi,… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.