Triaukšti duonos lazdeles yra tikras smagumas: visi žinome, kad sustoti suvalgius vieną ar dvi yra sunku, net neįmanoma! Ši traški valgoma dovana paruošta su naujuoju SANTA MARIA prieskonių mišiniu malūnėlyje „Tomato and Herbs“. Čia rasite bazilikų, petražolių, raudonėlių ir saulės nubučiuotų džiovintų pomidorų, taip pat truputėlį česnako ir aitriųjų paprikų. SANTA MARIA prieskonių mišinį „Tomato… Daugiau…
Koks gi žiemos švenčių laukimas be namus užliejančio imbierinių sausainių ar meduolinių kepinių aromato? Tad kviečiame nors kartą į kepinius įmaišyti specialiai Kalėdoms SANTA MARIA sukurtus meduolių prieskonius su apelsinais. Esame tikros – iškart juos… Daugiau…
Žaibiškas patiekalas, kuriam pagaminti sugaišite vos 15–20 min. „Santa Maria“ raudonojo kario prieskonių mišinys yra tikras skonio užtaisas, pasirengęs susprogti vos tik sumaišome jį su kokosų gėrimu. Šiame padaže maloniai įsitaiso krevetės ir saldūs prinokę… Daugiau…
Šių mėsainių su keptais ananasais receptą įkvėpė Meksikos skoniai ir spalvos. O tas gardus salsvas ananasas… mmm!
Beveik kiekviena šeima turi geriausią, šimtus kartų patikrintą šašlykų marinavimo receptą. Nesiūlome jo išsižadėti, tik drąsiname vasarai įsibėgejant jį patobulinti ir baigiant kepti šašlykus aptepti amerikietišku kepsnių padažu „Santa Maria“, šis padažas iš tiesų atkeliauja… Daugiau…
Nors Karibų jūros salose gyvena puikūs mėsos kepimo meistrai, aš vis prisimenu ant grilio keptą skaniausią žuvį. Gal kad ją valgiau ant jūros kranto romantiškoje mažo restoranėlio verandoje?.. Nereikia jokio pasiruošimo – susižvejojate ar nusiperkate… Daugiau…
Jei jūs esate iškankinti draugų nuotraukų iš Tailando, Indonezijos ar Filipinų – nebesikankinkite, o susikurkite spalvingą Aziją savo virtuvėje! Paneng Curry yra populiarus dalykas Tailande ir Indonezijoje. Atidarai maišelį, pakepi su mėsa, žuvimi ar daržovėmis,… Daugiau…
Smagi ir skani iš Meksikos importuota idėja draugų vakarėliui ar šeimos savaitgaliui. Daug spalvų ir kūrybos, o darbo virtuvėje visai nedaug. Svarbiausia čia įsigykite reikiamus ingredientus: Santa Maria tortilijų teisingą kiekį apskaičiuokite, rekomenduoju ir Santa… Daugiau…
Visi turbūt sutiksite su manimi, kad mes, lietuviai, valgome per mažai žuvies. Dažniausiai tai nutinka tik lankantis restoranuose ar per didžiąsias metų šventes, tad dabar pats laikas pagalvoti, kokie žuvies patiekalai papuoš jūsų šventinį stalą…. Daugiau…