8241
Beatos virtuvė

Meduoliniai keksiukai su cinamoninio kremo kepurėmis

(6)

Koks gi žiemos švenčių laukimas be namus užliejančio imbierinių sausainių ar meduolinių kepinių aromato? Tad kviečiame nors kartą į kepinius įmaišyti specialiai Kalėdoms SANTA MARIA sukurtus meduolių prieskonius su apelsinais. Esame tikros – iškart juos įsimylėsite! Aukščiausios kokybės cinamonas, imbieras, gvazdikėliai, kardamonas ir net apelsinų aromatas – tobula prieskonių kompanija šventiniams kepiniams. Beje, šis naujasis… Daugiau…

Ežerų laimikis

(0)

Žuvies mylėtojai neleis sumeluoti – jei nori tinkamai paruošti šviežią žuvį, labai svarbu nenustelbti natūraliai švelnaus žuvies skonio. Rinkomės tam puikiai tinkantį „Santa Maria“ žuvies prieskoninių žolelių mišinį. Kodėl? Kai taip marinuotu starkiu vaišinome patyrusius… Daugiau…

Tacos El Pastor

(1)

Pirmą kartą ragavau jų Meksikoje. Yra taip – ant iešmo kepa riebi kiauliena, nuo jos vis plonai nupjaunamas gabalėlis ir dedamas ant mažos tortilijos. Aišku, gausiai pridedame ir visokiausių prieskonių, ir ant griliaus kepto ananaso…. Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.