8241
Beatos virtuvė

Kalėdinė beždžionėlių duona

(2)

Beždžionėlių duona ji vadinama visai ne dėl to, kad gaminama iš bananų, o todėl, kad plėšoma ir valgoma pirštais, nereikia jokių įrankių! Smagaus lipnumo ir kalėdinio sodrumo šiam kepiniui suteikia karamelė su „Santa Maria“ meduolių prieskoniais. Viename pakelyje yra cinamono, gvazdikėlių, imbierų, kardamono, muskatų riešutų, net žiupsnelis pipiriukų. Svarbiausia nepadauginkite ir pritaikykite pagal savo skonį,… Daugiau…

Kalėdomis kvepiantys meduoliai

(53)

Kažkur skaičiau, kad žmonės, kurie iš anksto pradeda ruoštis Kalėdoms, jų laukti, puošti namus, yra laimingesni. Dar prie pilnos Kalėdų laukimo laimės pridėčiau kalėdinius kvapus, kurie man pirmiausia asocijuojasi su cinamonu, kardamonu, imbieru, gvazdikėliais, ir… Daugiau…

Obuolių pyragas su stipriu meduolių prieskoniu

(12)

Obuolių pyragai. Jų nebūna per daug. Aš labai didžiuojuos savim ir Hariuku, kad sugebėjau šį iškepti kartu su juo. Tad jei neturite po ranka visur zujančio kūdikio, tai jums išvis šis kepimas bus niekų darbas…. Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.