8241
Beatos virtuvė

Šaltibarščiai KITAIP, arba pusiau trinti šaltibarščiai

(0)

Šaltibarščių būna įvairiausių: trintų žalių, ryškiai raudonų, maišytų su pasukomis, kefyru ar net skiestų pienu. Bet visgi vienas dalykas yra nepakeičiamas – tai burokėliai. Man patinka gaminti šaltibarščius su SPILVA marinuotais burokėliais „Klasika“, nes juose puikiai subalansuota marinato rūgštelė ir burokėlių saldumas, o patys burokėliai nepraradę malonios tvirtos tekstūros. Šie žali šaltibarščiai lengvi ir gaivūs,… Daugiau…

Šaltibarščiai su marinuotais agurkėliais ir ridikėliais

(0)

Ar jau atidarėt šaltibarščių sezoną? O gal net ir uždarę nebuvot kai ši žiema buvo tokia šilta? Kiekvienas, aišku, turime savų paslapčių ir gudrybių, kaip pagaminti skaniausius šaltibarščius, tai gal jų nebeslėpkim?!! Aš už tai,… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.