8241
Beatos virtuvė

Vokiškos agurkų salotos

(2)

Šiose salotose vasaros herojai – agurkai – sužiba nauja šviesa! Salotos pilnos traškumo ir yra truputį saldžiarūgštės. Tarsi artimos, ragautos, nes su grietine, bet ir kiek kitokios. Štai dar viena idėja, kaip atnaujinti agurkų salotų repertuarą vokiškomis agurkų salotomis. 1. Svogūną nulupame ir supjaustome pusžiedžiais kaip įmanoma ploniau. Dubenyje pagaminame marinatą: sumaišome cukrų su obuolių… Daugiau…

Traškios sveikuoliškos žiedinių kopūstų salotos su migdolų aliejumi

(4)

Žiediniai kopūstai – sotūs ir gražūs savo žiedynais, o be to ir labai maistingi.  Tikrai ilgai netruksite šias salotas pasigaminti, o valgyti bus vienas malonumas – pilna lėkštė traškumo ir sveikatos! Eiga: Beriame riešutus į… Daugiau…

Salotos su skumbre iš serijos „Viskas suskaičiuota“

(6)

Pasidalinsiu šiandien su jumis vienomis naujomis savo salotomis. Kartais labai gailiuos, kad tik kartą pasigaminu ir kitą kartą vėl puolu ką nors naujo daryt, nes dažnai salotas miksuoju iš to, ką tuo metu turiu. Prieš… Daugiau…

Šiltos salotos su kepta lašiša

(14)

Tai tokie geri pietūs ar vakarienė, kad sunku ir patikėti. Ir sotūs, ir maistingi, dar sveiki, o jau skanūs… Visos mes, kai valgėme, tik lingavome galvomis iš skanumo ir jaukumo. O ypač, jei vaizdas už… Daugiau…

Traškios bei gaivios obuolių ir salierų salotos su rūgštynių padažu

(1)

Na štai tokie pietūs ar vakarienė man labai patinka. Toks gaivumas užburia, o dar ir kynva kruopos su savo maistingumu tikrai padeda geriau jaustis. Valgai ir jauti, kad darai naudą sau ir savo organizmui. O… Daugiau…

Spintelės salotos

(0)

Vištieną išverdame puode. Supjaustome papriką, pomidorus, kininį kopūstą, aitriąją papriką ir svogūną. Pasigaminame padažą: dubenėlyje sumaišome actą, medų, garstyčias. Supjaustome išvirusią vištieną. Į didelio dubens apačią dedame kopūstą, tada papriką, pomidorą, varškės sūrio, aitriąsias paprikas,… Daugiau…

Burokėlių salotos su sūriu

(0)

1. Išsiverdame bolivines balandas. 2. Neluptus burokėlius pašlakstome citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi, pasūdome ir dedame kepti į orkaitę. Po 30 minučių užbarstome obuolių ir baigiame kepti. 3. Iškepusius nulupame burokėlių odelę ir supjaustome. 4. Pasidarome… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.