Tai — 100 procentų ruginė duona. Ji tanki, šlapia ir sunki, be galo skani, išlieka valgoma visą savaitę ar dar ilgiau. Ruginę duoną kepame formoje, nes ji pati nelabai laikosi, o kepimo formos sienelės padeda duonelei pakilti. Tešla yra neminkoma: kuo ji drėgnesnė, tuo duona minkštesnė, tačiau tešla neturi būti per šlapia, nes tada neiškils… Daugiau…
Nieko nepasakysi, pavasarį norisi visai kitokių sumuštinių – pavyzdžiui, su smidrais. Ir su juoda tikra duona, sviestu plonai aptepta. O dar, jei rastumėt šaldytuve brie sūrio ir spintelėje šiek tiek medaus – susikonstruosite tokį sumuštinį,… Daugiau…
Visada gerai, kai viskas aišku. Tai kad žinotumėte, kur galite įsigyti ruginės duonos su sėklomis „Beatos virtuvė”, surašysiu miestus ir parduotuves, kur jos tikrai yra. Iš karto įspėju, kad NORFA parduotuvėse šios duonos nerasite ir… Daugiau…