8241
Beatos virtuvė

Burokėlių risotto su ožkos pieno sūriu

(2)

Kai trūksta spalvų – pasikvieskit burokėlius į virtuvę. Tokie šventiškai paprasti, o dar su ožkos pieno sūriu, jie, kaip žinia, labai susidraugavę yra salotose. O jų naujas duetas – risotto. Glotnus ir ypatingas patiekalas. Patiks ir norėsite dar arba ne.

Beatos virtuvė. Risotto su voveraitėmis

(0)

Reikės: 1 svogūno 1 skiltelės česnako 1 morkos 1 šaukšto alyvuogių aliejus 2 šaukštų sviesto (ryžiams) stiklinės Risotto ryžių stiklinės baltojo vyno 1,5 litro daržovių sultinio 200 g voveraičių 2 šaukštų sviesto (grybams) žiupsnio druskos… Daugiau…

Beatos virtuvė. Perlinių kruopų risotto

(1)

Perlinių kruopų risotto reikės: 2 stiklinių perlinių kruopų, 1 morkos, 1 vidutinio dydžio svogūno, 1 skiltelės česnako, saujelės džiovintų ar šviežių grybų, 1 l daržovių sultinio, gabalėlio kieto ar padžiuvusio fermentinio sūrio, alyvuogių aliejaus kepimui,… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.