8241
Beatos virtuvė

Cukinijų vafliai su tzadziki

(9)

Liutauras Čeprackas, virtuvės šefas, restoranų savininkas (receptas iš Beatos Virtuvė žurnalo, vasara 2016)  Namuose mėgstu išbandyti visokiausius produktus, todėl cukinijos buvo virtusios ir čatniu, ir uogiene, ir vafliais. Cukinijos – gana kaprizingas ingredientas, su jomis reikia mokėti elgtis. Truputį per daug terminio apdorojimo, ir cukinija „nužudyta“. Auksinė taisyklė gaminant cukiniją – kuo trumpiau ją kepti… Daugiau…

Vaikų pusryčių TOP 5 – jūsų namų restorano apžvalga

(13)

Vis dėlto turiu pripažinti – moterims būtina pakalbėti apie savo vaikus ir apie tai, kuo jie gyvena ir ką valgo. Tai dabar viską, ką man parašėte perskaičiau ir pabandysiu apžvelgti. Surašysiu tokį vaikų pusryčių TOP penkis…. Daugiau…

Beatos virtuvė. Avižų sėlenų košė su varške

(10)

2 porcijoms avižų sėlenų košei su varške reikės: 6 šaukštų avižų sėlenų, druskos, saujos džiovintų spanguolių, karšto vandens, geros saujos lazdyno riešutų, po 100 – 200 g varškės, 2 šaukštelių medaus, žiupsnio cinamono.

Beatos virtuvė. Savaitgalio blynai

(16)

Savaitgalio blynams reikės: 3 kiaušinių, 3 šaukštų cukraus, 200 g miltų, 1 kupino šaukštelio kepimo miltelių, 1 šaukštelio cinamono, 50 g sviesto, 100 ml pieno, aliejaus arba sviesto kepimui.

Beatos virtuvė. Turbo kefyras

(0)

Turbo kefyrui reikės: saujos šaldytų spanguolių (savaime suprantama, kad tinkamos ir visos kitos uogos), 1 banano, 1 šaukštelio medaus, 300 ml ar daugiau kefyro, 1 šaukšto maistinių kviečių gemalų, 2 šaukštų maltų linų sėmenų.

Beatos virtuvė. Granola

(0)

Granolai reikės: 300 g avižinių dribsnių, 400 g penkių grūdų dribsnių, 50 g linų sėmenų, 50 g moliūgo sėklų, 50 g migdolo drožlių, 50 g saulėgrąžų, 200 g medaus, 200 ml rapsų aliejaus, pusės šaukštelio… Daugiau…

Beatos virtuvė. Naminiai dribsniai

(0)

Naminiams dribsniams reikės: po dosnią saują graikiškų, lazdynų, migdolų, anakardžių riešutų, po saują džiovintų ananasų, slyvų, abrikosų, 400 g avižinių dribsnių.

Prancūziškas skrebutis

(0)

Reikės: 6 riekių apdžiūvusios baltos duonos, 2 kiaušinių, 150 ml pieno, 1.5 šaukšto cukraus, žiupsnelio druskos, 30 g sviesto, šlakelio alyvuogių aliejaus, pusės šaukšto cinamono, uogų patiekimui. Gaminimo eiga: Kiaušinius išplakame kartu su pienu. Beriame… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.