8241
Beatos virtuvė

Šokoladinis „Napoleonas“

(19)

Tvirtas, sodrus ir labai šokoladinis tortas „Napoleonas“. Kaip jį iškepti mano laidoje parodė konditerė Giedrė Pečenkienė. Gaminame lakštus: Šaltą sviestą kartu su druska, miltais bei kakava sumaišome virtuviniu kombainu, kol masė taps biri ir neliks sviesto gumulų. Kiaušinį su grietine sumaišome, pilame į tešlą ir baigiame minkyti. Tešlą suvyniojame į maistinę plėvelę ir siunčiame į… Daugiau…

Mielinės spurgos su plikytu kremu

(12)

Jau antradienį Užgavėnės! Pasiraitojame rankoves ir pradedam minkyti minkštutėlę mielinę tešlą su daug sviesto ir kiaušinių. Ji puikiai iškyla ir virsta dangišku, gardžiai kvepiančiu spurgos debesėliu, kurio viduje plikytas kremas…. Nors aišku, galima ir uogienę… Daugiau…

Tortas Napoleonas

(25)

„Napoleonas“ yra didis tortas, ir jei jį iškepi, tai pasitikėjimas savimi pakyla iki televizijos bokšto aukščio. Iš tiesų „Napoleono“ norėjote jūs, mano mielieji, – apklausoje jį įvardijote kaip labiausiai trokštamą šventinį tortą. Palengvintą „Napoleono“ receptą… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.