Spausdinti

Na kas nemėgsta sparnelių?? Aš tai labai ir šiaip mano bloge yra ne vienas receptas, nes mėgstu juos kiekvieną sykį gaminti vis kitaip ir pasidalinti pavykusiais atradimais. Keista, bet iki šiol mano bloge nebuvo sparnelių su kariu, nors šiaip tai labai mėgstų kario prieskonius ir jų nors truputėlį visada įmaišau į vištienos kotletus. Tai kai man Santa Maria atsiuntė išbandyt šiuos Vištienos prieskonius su geltonuoju kariu, iš karto supratau – užgims naujas geras sparnelių receptas.

Ir tik nebijokit, kad karis bus aštru ar prie jo skonio reiks pratintis, šis prieskonių rinkinys subalansuotas lietuvio skoniui, aš tiesą sakant dar papildomai ir imbiero, ir česnako į marinatą dėjau. Rekomenduoju išbandyti, netikiu, kad nepatiks.

Pikantiški sparneliai su geltonuoju kariu

0
komentarai
1
Porcijos
4 asm.

Reikės:

1,5 kg vištienos sparnelių
Santa Maria Vištienos prieskonių su geltonuoju kariu
200ml kefyro
gero žiupsnio druskos
pipirų
6 skiltelių česnako (nebūtinai)
4-5 cm imbiero šaknies (nebūtinai)
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Taigi paimkite didelį maišą ar dubenį, į jį sudėkite sparnelius, dosniai ant jų užberkite Santa Maria Vištienos prieskonių su geltonuoju kariu, pridėkite papildomai druskos, pipirus, jei norisi aštriau pridėkite dar ir sutrinto česnako ir smulkiai sutarkuoto imbiero, gerai viską išmaišykite, kad sparneliai gerai apliptų prieskoniais ir tik tada supilkite kefyrą ir šiek tiek pamaišę leiskite pasimarinuoti mažiausiai 12 valandų.

2

 Kepkite 180-190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje iki 50 min. Patiekite apšlakstę citrinų sultimis.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai

Rašyti komentarą