8241
Beatos virtuvė

Pikantiška mišrainė su smidrais

(2)

Duoną supjaustome pailgais piršteliais. Patepame alyvuogių aliejumi, beriame truputį druskos ir šauname į iki 160 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame neilgai, apie 10-15 minučių, kol duona truputį apskrus ir taps traški. 4 kietai virtus kiaušinius smulkiai sukapojame peiliu arba sutarkuojame smulkia burokine tarka. Į tarkuotus kiaušinius beriame sūrį ir smulkiai supjaustytus šviežius smidrus. Įdedame daigų ir… Daugiau…

Pikantiška keptos duonos ir pupelių mišrainė

(5)

Soti, skalsi, traški, maloniai saldi ir gaivi ši šventiška mišrainė nepaliks abejingų. Puikiai tiks šeimos savaitgalio meniu paįvairinti ar šventiniam stalui. Tiesą sakant, žinome žmonių, kurie tokią mišrainę deda ir ant Kūčių stalo. Šįkart siūlome… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.