8241
Beatos virtuvė

Žaliųjų žirnelių šaltsriubė su feta

(0)

Šiai sriubai prognozuojame didelę sėkmę, galbūt net ir vasaros virtuvės hito likimą. Neragautas ir neregėtas tas žirnelių ir kefyro derinys, bet toks sėkmingas, kad paragavę gaminsite vėl ir vėl. Šaltsriubės esminis produktas, žinoma, kefyras. 3,2 proc. DVARO kefyras nei per liesas, nei per riebus, tirštas, su malonia, bet ne per stipria rūgštele, kuri į savo… Daugiau…

Gliumzinis Dvaro varškės pyragas

(11)

Reikės: 160 g Dvaro sviesto, 7 kiaušinio tryniai, 160 g cukraus, 160 g Dvaro grietinės, 1 šaukštelis vanilės ekstrakto, 1,5 šaukštelio kepimo miltelių, 400 g miltų, žiupsnis druskos. Įdarui: 7 kiaušinio baltymai, 160 cukraus, 800g… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.