8241
Beatos virtuvė

Grikiniai lietiniai su kreminiu sūriu

(0)

Nedažnai pamatysite lietinį blynelį, įdarytą kopūstais ir grybais, bet šis yra būtent toks! Labai rudeniškas, jaukus ir sotus patiekalas. O lengvos gaivos ir švelnumo šiems blyneliams suteikia gardusis AMFORA tepamas šviežias sūris, kuris sujungia ir pagyvina įdarą. Nors bretoniškos „galetės“ tradiciškai kepamos vien iš grikių miltų, tačiau su tešla be lašelio kvietinių miltų nelengva darbuotis…. Daugiau…

Šilkinis omletas su sūriu

(1)

Turbūt joks kitas pusryčių patiekalas populiarumu nepralenks švelnaus prancūziško omleto. Klasika šis patiekalas tapo tikrai ne be priežasties – kiaušinių ir sviesto sąjunga tokia stipri ir taip visų mylima, kad rodos, nereikia ir jokių kitų… Daugiau…

Žaliųjų žirnelių šaltsriubė su feta

(2)

Šiai sriubai prognozuojame didelę sėkmę, galbūt net ir vasaros virtuvės hito likimą. Neragautas ir neregėtas tas žirnelių ir kefyro derinys, bet toks sėkmingas, kad paragavę gaminsite vėl ir vėl. Šaltsriubės esminis produktas, žinoma, kefyras. 3,2… Daugiau…

Gliumzinis Dvaro varškės pyragas

(11)

Reikės: 160 g Dvaro sviesto, 7 kiaušinio tryniai, 160 g cukraus, 160 g Dvaro grietinės, 1 šaukštelis vanilės ekstrakto, 1,5 šaukštelio kepimo miltelių, 400 g miltų, žiupsnis druskos. Įdarui: 7 kiaušinio baltymai, 160 cukraus, 800g… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.