8241
Beatos virtuvė

Perlinėmis kruopomis įdaryta antis su glazūruotais burokėliais

(2)

Saikingai saldžios ir minkštutės perlinės kruopos puikiai papildo sodrų antienos skonį ir atstoja kai kuriems truputį pabodusį bulvių garnyrą. O jau glazūruotais burokėliais jei antį apdėliosite… pasaka.

„Perlotto“ su voveraitėmis ir alumi

(0)

Šiek tiek ūkiškesnis ir sotesnis nei itališkasis pusbrolis rizotas, bet nė kiek ne prastesnis. Šįkart siūlome baltąjį vyną keisti šviesiu alumi, kuris su ekologišku „Maggi“ daržovių sultiniu perlines kruopas pavers tikromis stalo karalienėmis.   Gaminame:… Daugiau…

Perlinių kruopų salotos

(4)

Salotos su įvairiomis kruopomis – naujausia mada. Ir maistinga, ir sotu. Šios – su senomis geromis ir sočiomis perlinėmis kruopomis. Tik svarbu jų nepervirti. Labai skaniai ir šviežiai čia suskamba morkos, agurkai ir pomidorai. Patys paprasčiausi ir… Daugiau…

Vištienos ir grybų perloto

(12)

Perloto gal ir nebe naujiena, bet kas rudenį tarsi naujai atrandu, koks jis šildantis patiekalas. Ne paslaptis, mums, lietuviams perlinės kruopos yra artimos širdžiai ir skrandžiui. Pusryčiams košė arba sotūs pietūs troškiniu pasivertę. Žinoma, jei darome… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.