8241
Beatos virtuvė

Daržovių troškinys, beveik „Ratatouille“

(23)

Daržovės yra gerai. Ir greitai jas pasiruošti keptuvėje naudojant „kepk ir maišyk” metodą visada gerai. Čia klasikinio Pietų Prancūzijos daržovių troškinio interpretacija. Tinka prie virtų ryžių, ar su skania duona ar tiesiog vienas. Ir gamyba labai greita, jei po ranka turite „Beatos virtuvės“ padažo „Tikras italas“. Šiame padaže pomidorų labai daug, trintų ir gabaliukais, o… Daugiau…

Gražgarsčių, jaunų burokėlių ir žaliavalgiško anakardžių sūrio salotos

(1)

Šios Ievos (ji sveiko gyvenimo būdo mylėtoja, tinklaraštininkė, čia mano bloge jau pasakojo apie kombučią ir cukinijų spagečius) salotos, dėl savo spalvų, labai tinka svečiams nustebinti ar savo mielus ir brangius žmones pamaloninti. Žodžiu –… Daugiau…

Namų restoranas – pasiūlymas daržovingam savaitgalio valgiaraščiui

(2)

Kotletukų pavalgėme jau savaitės pradžioje, tada dar Jolita pavaišino šildančiu turkiškos sriubos receptu, tai dabar, manau, pats laikas pasiplanuoti, ką namų restoranas siūlys šio savaitgalio lankytojams. Daugiau daržovių = daugiau vitaminų = daugiau geros nuotaikos,… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.