8241
Beatos virtuvė

Cinamoninė panakota su kriaušėmis

(0)

Itališkas virto kremo desertas, kuomet grietinėlė su įvairiais priedais užvirinama ir sustingdinama. Pasigaminti super paprasta, o svečiams patiekti efektinga. Grietinėlę galima maišyti su įvairiais skoniais (net su kava), bet žiemą, ypač per Kalėdas, tegul cinamonas būna pagrindinis veikėjas – šiame minkštame deserte jo skonis juntamas ir grietinėlėje, ir kriaušių užpile. Želatiną užpilame 100 ml šalto… Daugiau…

Kefyro panakota su braškėmis ir rabarbarais

(0)

Kefyro panakota su braškėmis ir rabarbarais – vasariškai lengva ir taip paprastai pagaminama, kad pavyks, net jei tokio deserto niekada nebandėte.

Panakota (pasiflorų arba rabarbarų)

(2)

Tai gaivus ir Italija kvepiantis vasariškas desertas, turintis neribotas galimybes variacijoms – pagrindą galite daryti maišydami pieną ir grietinėlę, daryti tik iš grietinėlės ar kokosų pieno. O gardinti galite sezoninėmis uogomis, vaisiais ar padažais. Šįkart… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.