Itališkas virto kremo desertas, kuomet grietinėlė su įvairiais priedais užvirinama ir sustingdinama. Pasigaminti super paprasta, o svečiams patiekti efektinga. Grietinėlę galima maišyti su įvairiais skoniais (net su kava), bet žiemą, ypač per Kalėdas, tegul cinamonas būna pagrindinis veikėjas – šiame minkštame deserte jo skonis juntamas ir grietinėlėje, ir kriaušių užpile. Želatiną užpilame 100 ml šalto… Daugiau…
Kefyro panakota su braškėmis ir rabarbarais – vasariškai lengva ir taip paprastai pagaminama, kad pavyks, net jei tokio deserto niekada nebandėte.
1. Į indelį įpilame vandens ir išbrinkiname želatiną. 2. Kol želatina brinksta, į mažą puodą supilame grietinėlę, sudedame cukraus ir pakaitiname, kol cukrus ištirps. Tuomet supilame kokosų pieną, įdedame kokoso drožlių ir truputį pakaitiname. Įdedame… Daugiau…