8241
Beatos virtuvė

Apelsinų, spanguolių ir vyno pagardas

(4)

Štai sezoniškiausias ir gardžiausias, nuostabios spalvos ir aromato pagardas, kurį mano laidoje pagamino muzikos prodiuseris Vilius Tamošaitis, kuris taip pat yra ir įvairių pagardų „Maži mamutai“ kūrėjas. Ši uogienė fantastiškai tiks prie keptos paukštienos ar sūrio, o ir pagaminama ji labai greitai ir iš paprastų produktų. Eiga: Į puodą pilame vyną, ten sudedame prieskonius: cinamoną,… Daugiau…

Abrikosų ir garstyčių pagardas

(1)

Man labai patinka taip paruošti abrikosai, nes jie ryškūs, rugštūs ir šis pagardas su garstyčiomis labai puikiai tinka prie mėsos ir sūrio.

Rabarbarų ir kriaušių pagardas

(0)

Rytietiškų skonio natų pagardas, tinkantis ir tepti ant skrudintos duonelės, ir prie sūrio ar mėsos. Ragaudami jausite ir aiškų rūgštumą, ir saldumą. Verdame pagardą: imbierą nuskutame ir smulkiai sutarkuojame. Česnakus nulupame ir smulkiai supjaustome. Išimame… Daugiau…

Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas

(6)

Šis kriaušių ir spanguolių pagardas idealiai tinka kalėdinėms dovanoms, taip pat sėkmingai jis pagardins sekmadienį šeimai iškeptą vištą ar tiks prie sūrių.

Varškės pagardas su kanapių sėklomis

(0)

Gardžiausia lietuviška užtepėlė su traškiomis ir maistingomis sėklomis. Labai tinka su šviežiomis daržovėmis, keptomis jaunomis bulvytėmis ar tiesiog užtepta ant riekės juodos duonos. Sausoje keptuvėje pakepiname moliūgų ir kanapių sėklas, kol šios ims spragsėti. Prižiūrime,… Daugiau…

Varškės pagardas su žalumynais

(1)

Aromatinga ir dailiai žalia varškės užtepėlė – puikiai tiks ir ant sumuštinio, ir su virtomis bulvėmis ar grikiais. Žoleles, prieskonius, kambario temperatūros sviestą ir varškę ištriname elektrini utrintuvu iki tolygios tekstūros.

Marokietiški baklažanai

(2)

Nepjaustytus baklažanus dedame kepti į 200 laipsnių orkaitę apie valandą, kol jie visiškai iškeps. Į keptuvę pilame 4 šaukštus alyvuogių aliejaus ir ant ne pernelyg didelės kaitros pakepiname smulkiai sutrintus česnakus ir maltas kumino sėklas…. Daugiau…

Burokėlių ir obuolių pagardas

(0)

1. Smulkiai supjaustome svogūnus ir sudedame į puodą. 2. Burokėlius supjaustome kvadratėliais ir sudedame prie svogūnų. 3. Obuolius nulupame ir supjaustome kubeliais. Sudedame juos į puodą. 4. Viską užpilame obuolių sultimis, šiek tiek acto, įdedame… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.