8241
Beatos virtuvė

Stebuklingas aviečių stiklainis

(8)

Ir gėrimams, ir pagardams, ir salotų užpilams. Reikės: 0,5 litro aviečių, 0,5 litro baltojo vyno acto

Beatos virtuvė. Spanguolių padažas

(0)

Spanguolių padažui reikės: 4 obuolių, stiklinės šviežių ar šaldytų spanguolių, saujos džiovintų spanguolių, pusės citrinos sulčių, 100 ml brendžio, poros gabalėlių imbiero, žiupsnelio cinamono, 3 šaukštų cukraus.

Beatos virtuvė. Varškės pagardas su kanapių sėklomis

(0)

Varškės pagardui su kanapių sėklomis reikės: 50 g kanapių sėklų, 50 g moliūgų sėklų, 1 česnako skiltelės, 180 g liesos švelnios varškės, 180 ml liesos grietinės, druskos pagal skonį.

Beatos virtuvė. Varškės pagardas su žalumynais

(0)

Varškės pagardui su žalumynais reikės: 100 g sviesto, saujelės petražolių, saujelės krapų, saujelės mėtų, 0.5 šaukštelio druskos, 1 šaukštelio kmynų, 180 g liesos švelnios varškės.

Beatos virtuvė. Daržovių užkandžiai

(2)

– Humusas su keptomis morkomis. Reikės: 3–4 morkų 1 šaukštelio kuminų sėklų 200 g virtų konservuotų avinžirnių 3 šaukštų alyvuogių aliejaus vandens tirštumui reguliuoti pusės citrinos sulčių pusės šaukštelio tahini pastos druskos – Burokėlių ir… Daugiau…

Beatos virtuvė. Burokėlių ir obuolių pagardas

(0)

Pagardui reikės: 8 nedidelių burokėlių, 2 didelių raudonųjų svogūnų, 7 nedidelių obuolių, 1 stiklinės obuolių sulčių, 1 šaukšto garstyčių sėklų, 3 cm imbiero šaknies, 1 stiklinės cukraus.

Beatos virtuvė. Marokietiški baklažanai

(1)

Marokietiškiems baklažanams reikės: 2 baklažanų, 2 šaukštų koncentruotos pomidorų pastos, 5-6 skiltelių česnako, 1 šaukšto malto kumino, druskos, pipirų, kalendros žolės, uoginės paprikos miltelių, 4 šaukštų alyvuogių aliejus kepimui, pusės citrinos sulčių, lavašo, alyvuogių aliejus,… Daugiau…

Beatos virtuvė. Svogūnų uogienė

(0)

Svogūnų uogienei reikės: 2 baltų svogūnų, 2 raudonų svogūnų, alyvuogių aliejaus kepimui, 1 kupino šaukto tamsaus maskovado cukraus, 1 šaukšto balto cukraus, 2 šaukštų balzamiko acto, 2 šaukštų raudono vyno acto, šakelės čiobrelio, druskos.

Beatos virtuvė. Humusas

(2)

Humusui reikės: trijų saujelių žemės riešutų, 600 g virtų avinžirnių (1,5 skardinės konservuotų), 3 laiškinių svogūnų baltosios dalies, 1 skiltelės česnako, 5-6 šaukštų alyvuogių aliejaus, pusės citrinos sulčių, druskos, 3-4 šaukštų vandens.



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.