8241
Beatos virtuvė

Fritata su smidrais

(1)

Smidrai – mano meilė. Šis pusryčių omletas – geras būdas jų užvalgyti nuo pat ryto. Dabar, kai prasidėjo jų sezonas, galėčiau juos valgyti ryte, perpiet ir vakare. Beje, iš tiesų šis omletas labiau vadintinas itališkai – „frittata“, nes ne tik kiaušinių plakinys čia, bet toks gilus kepinys, kai įvairius ingredientus užpilame plaktais kiaušiniais, truputį juos ruošiame ant… Daugiau…

Omletas su smidrais

(2)

Šis pusryčių omletas – geras būdas jų užvalgyti nuo pat ryto. Cukiniją supjaustome mažais kubeliais, susmulkiname porą ir prieskonines žoleles. Įkaitiname orkaitę iki 190 oC. Įkaitintoje keptuvėje išlydome sviestą, suberiame cukinijų gabalėlius ir porus, pakepiname, kol jie suminkštės,… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.