Neslėpsiu – namuose išsikepti tikrą neapolietišką picą nėra paprasta. Naminės orkaitės neįkaista taip, kaip tradicinės itališkos krosnys. Štai mūsų penkiuose drakonuose, kurie gyvena restoranuose, temperatūra pakyla net iki 430 °C, o pica iškepa per 60–90 sekundžių. Naminių orkaičių temperatūra daugiausiai pasiekia 250–270 °C. Taigi, kad namuose iškeptume į neapolietišką panašią picą, reikia pasitelkti kelias gudrybes…. Daugiau…
Aš, tiesą sakant, į šią kelionę įsiprašiau. Prisiprašiau, nes kelionė yra skirta „Jurgis ir Drakonas“ komandos nariams, kaip tobulėjimo ir horizontų praplėtimo kelionė. Aš labai džiaugiuosi, kad mano Tomas, kuris neapolietiškos pizzos mokytis važiavo visu… Daugiau…