Tvirtas, sodrus ir labai šokoladinis tortas „Napoleonas“. Kaip jį iškepti mano laidoje parodė konditerė Giedrė Pečenkienė. Gaminame lakštus: Šaltą sviestą kartu su druska, miltais bei kakava sumaišome virtuviniu kombainu, kol masė taps biri ir neliks sviesto gumulų. Kiaušinį su grietine sumaišome, pilame į tešlą ir baigiame minkyti. Tešlą suvyniojame į maistinę plėvelę ir siunčiame į… Daugiau…
Šio tortų karaliaus, mėgstamiausio torto Lietuvoje receptu pasidalinio kulinarė Rūta Paulauskienė. Ji ilgai nesidalijo ypatingu, prieš 25 metus gautu receptu, tačiau štai, jis čia, dienos šviesoje. Kepkite, skanaukite, džiuginkite kitus. Gaminame: ant medinės pjaustymo lentelės… Daugiau…