Pavlova labai greitai gali pasidabinti kalėdiniu drabužiu ir tapti tikra Kalėdų ar Naujųjų metų stalo puošmena. Baltas tarsi sniego debesis ir traškus kaip pirmasis ledas morengas, puoštas plakta grietinėle, spanguolėmis ir svieste ištroškintomis kriaušėmis, suvilios ne tik pavlovos mėgėjus. Pasiruošiame morengą. Orkaitę įkaitiname iki 140 ℃. Plakame kiaušinių baltymus ir pamažu, pažiūrėdami, ar išsimaišė, beriame… Daugiau…
Nuostabus, vasara alsuojantis tortas – tikra braškės karalienės scena. Neišsigąskite ilgo ingredientų bei gaminimo sąrašo, nes tikrai nėra taip sunku, kaip gali pasirodyti. Svarbiausia suprasti, kaip kas ir po ko bus daroma, ir nebus vargo…. Daugiau…
Kas pasaulyje saldžiausias, apvaliausias ir gardžiausias? Žinoma, – naminis tortas! Tortų pamoka mano Kulinarinėje studijoje buvo absoliuti favoritė. Norinčiųjų išmokti išsikepti tortą yra gyva eilė ir dar sąrašas. Žinoma, visiems norisi šventės ir tortų. Apie… Daugiau…