8241
Beatos virtuvė

Nesaldi mielinė pynė su žolelėmis ir sūriu

(5)

Na aš tai neįsivaizduoju Velykų ryto be kokios nors ypatingos, labai kokybiškos duonos ar pynės, ar pyrago. Esu iškepusi galybę mielinių kepinių, tinkamų šventiniam stalui – įvairiausių plėšomų bandučių, šokoaldinių babkų ir natgi žydiškų pynių – Challah. O šįkart leiskite jus nustebinti – iškepsiu kvapnią, gundančią mielinę pynę su visokiais žalumynais. Gaminame mielinę tešlą. Tiasa,… Daugiau…

Kalėdinė beždžionėlių duona

(2)

Beždžionėlių duona ji vadinama visai ne dėl to, kad gaminama iš bananų, o todėl, kad plėšoma ir valgoma pirštais, nereikia jokių įrankių! Smagaus lipnumo ir kalėdinio sodrumo šiam kepiniui suteikia karamelė su „Santa Maria“ meduolių… Daugiau…

Pačios skaniausios cinamoninės bandelės

(127)

Velykų šventė yra pati tikriausia mielinių kepinių šventė! Todėl privalau pasiūlyt, primint ir paraginti artimiausią savaitgalį išsikepti pačias nuostabiausias mielines bandeles su daug sodraus cinamono. Svarbiausia tie, kurie dar nei karto negaminote mielinės tešlos, neišsigąskit… Daugiau…

Beždžionėlių duona

(0)

1. Gaminame mielinę tešlą: pieną, vandenį ir šaukštą cukrų pašildome iki kūno temperatūros. Sudedame mieles ir palaukiame, kol šios suaktyvės ir suputos, – apie 5 minutes. 2. Į dubenį beriame miltus, druską, likusį cukrų, supilame… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.