8241
Beatos virtuvė

Kepta menkė su balzaminiu actu

(0)

Kaip visada, skaniausi ir genialūs dalykai yra paprasti. Balzaminis actas suteikia švelnios rūgštelės, o medus – saldumo. Daugiau tik druska, pipirai ir čiobreliai. Tobulas minimalistinis skonis. Patiekite su sultenių ir keptų burokėlių salotomis, žaliomis šparaginėmis pupelėmis ir morkomis ar smidrais.   Kepame žuvį: Dubenėlyje actą sumaišome su sirupu, suberiame čiobrelių lapelius. Išmaišome. Keptuvėje įkaitiname aliejų…. Daugiau…

Garuose kepta menkė su šoninė

(4)

Ar nors du kartus per savaitę ant savo stalo pakviečiate žuvį? Įvairiausių tyrimų rezultatus, rodančius, kad verta ją valgyti, net neabejoju skaitėte, todėl geriau pakalbėkime apie tai, kaip gaminant žuvį jos nesugadinti. Žuvis nemėgsta įmantrybių,… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.