8241
Beatos virtuvė

Namų restoranas dirba ir per šventes – savaitgalio pasiūlymas tautiškais motyvais

(13)

Norėčiau ir tikiu, kad ateis tokia diena, kai mes turėsime rimtą, užaugintą tradiciją švęsti savo Valstybinę dieną kaip nors ypatingai. Dabar tokių datų turime tris: Vasario 16-oji, Kovo 11-oji ir Liepos 6-toji. Tai kaip čia išsirinkti? Kurią dieną kviesti visus valgyti kugelio/ žemaičių blynų/ cepelinų/ kastinio/ šaltibarščių? Arba dainuoti dainų, būtinai lietuviškų??? Mačiau ir Lietuvos… Daugiau…

Apie tortą – nacionalinę vertybę ir vyrus virtuvėje

(8)

Ohoho! Tariau pamačiusi, kiek gi komentarų, like’ų ir dalijimosi sulaukė mano laidoje buvęs tortas „Medutis”! Tai tik dar sykį įrodo, kad visus mus jungia meilė lietuviškiems valgiams, toks kulinarinis genas, neduodantis ramybės, kol ant stalo… Daugiau…

Beatos virtuvė. Medaus tortas

(157)

Lakštams reikės: 250 g medaus (2-3 kupini šaukštai), 200 g sviesto, 1.5 šaukšto cinamono, gvazdikėlių, muskato mišinio, 100 g baltojo cukraus, 100 g rudojo cukraus, 2 šaukštų grietinės, 2 kiaušinių, 700 g miltų, 2 šaukštelių… Daugiau…

Lietuviškos grožybės arba patys pačiausi patiekalai

(27)

Ragaukime, bendraukime ir naujus kraštus pažinkime, bet vis tiek, kaip gerai yra tie daug kartų patikrinti ir pažinti skoniai. Visi tik alpo ir aikčojo, kai gaminome patiekalus iš lietuviškų grožybių. Kitą savaitę visi skoniai bus… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.