8241
Beatos virtuvė

Viskas apie vištą ir Metų Atradimas – Deividas

(6)

Višta – mūsų stalų dažniausia viešnia. Ją mėgstu aš, mano vaikai ir, tiesą sakant, nepažįstu nieko, kas nemėgtų vištienos. Net ir mano receptuose jūs dažniausiai dairotės, ką gi gaminti iš vištos. Kalakutas taip pat labai sveikas paukštis, tinka jis ir ką tik praėjusiai Padėkos dienai ir nebūtina jį visą kepti, užtenka ir kalakuto kojos. Bet… Daugiau…

Beatos virtuvė. Tiršta vištienos sriuba su sūriais

(0)

Vištienos sriubai reikės: 1 puselės marinuotos vištienos krūtinėlės, 125 g sviesto, 2.5 šaukštų miltų, 1 litro vištienos sultinio, 300-400 ml pieno, druskos, pipirų, 100 g čederio sūrio, 100 g raudonojo čederio, 100 g fermentinio sūrio,… Daugiau…

Didelis ačiū mažųjų šefų konkurso dalyviams

(2)

Ateina geri laikai Lietuvos gastronomijai! Tikrai, patikėkite, po dešimties metų, o gal ir anksčiau, važiuos pas mus žmonės iš Europos ne tik barokinio senamiesčio ir švarių vandenų pažiūrėti, bet ir pavalgyti išskirtinai. Na, aš net… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.