Štai tie pyragaičiai, kurių nuotraukos apskriejo internetą ir sulaukė neįtikėtinos šlovės socialiniuose tinkluose. Ir tikrai ne be reikalo – minkštutėlė sviestinė bandelė įdaryta saikingai saldžiu avietiniu maskarponės kremu. Kas gali būti geriau? Šios bandelės truputį primena spurgą su kremu, tik pagaminti jas galima kur kas paprasčiau ir greičiau, mat nereikia virti aliejuje. Kadangi nėra pernelyg… Daugiau…
Pagal galimybes rinkitės aukštos kokybės lazdynų riešutus ir juos gerai paskrudinkite, skonis bus intensyvesnis. Šio pyrago ištakos – Pjemonte, Italijos Langės regione, kur auga skaniausi, itin vertinami lazdynų riešutai (Tonda Gentile delle Langhe). Kavos kremas… Daugiau…
Koks gi žiemos švenčių laukimas be namus užliejančio imbierinių sausainių ar meduolinių kepinių aromato? Tad kviečiame nors kartą į kepinius įmaišyti specialiai Kalėdoms SANTA MARIA sukurtus meduolių prieskonius su apelsinais. Esame tikros – iškart juos… Daugiau…