Tai keksiukai, kurie tiesiog negali nepavykti! „Beatos virtuvė“ miltinis mišinys keksiukams su morkomis ir avižų sėlenomis šiame recepte dar praturtiname obuoliais, saulėgrąžų sėklomis ir įmaišome dar daugiau morkų. Avižiniai miltai turi mažiau glitimo ir yra maloniai salsvo skonio, tad puikiai dera ir su vaisiais, ir su saldesnėmis daržovėmis. Obuolius galite ir smulkiai, ir stambiai pjaustyt,… Daugiau…
Mes, moterys, viena kitai tikrai galim geriausiai patarti, tad jei dabar galvojate, kaip praturtinti kasdienę mitybą paskaitykite šių trijų moterų patirtis. Jos sutiko 3 savaites viską gaminti su viso grūdo miltais, paskaitykite, kaip joms sekėsi…. Daugiau…
Šie lietiniai niekuo nenusileidžia klasikiniams kvietinių miltų lietiniams, sakyčiau, net juos lenkia rupesne tekstūra ir sodresniu skoniu. Puikiai tiks tiek saldiems, tiek sūriems įdarams. Man pačiai jie skaniausi su šiek tiek pakepintu morkų, cukinijų ir… Daugiau…
Būkime atviri – ne viskas, kas sveika, yra skanu, bet visų grūdo dalių miltams ši taisyklė negalioja kepiniai su tokiais miltais ne tik sveiki, bet ir labai skanūs. Visų grūdo dalių miltų patiekalai yra sodresnio,… Daugiau…