Makaronų patiekalai yra tikri greitų vakarienių lyderiai, o gal net čempionai: jei namuose yra pakuotė makaronų, šeimai badas negresia. Karštomis vasaros dienomis, kai šilto maisto nesinori, su makaronais galite pasigaminti net salotas. Svarbiausi komponentai čia yra du – kokybiški, itališki, iš kietagrūdžių kviečių miltų pagaminti makaronai „La Molisana“ ir ypač tyras pirmojo spaudimo aukščiausios kokybės… Daugiau…
Greitas makaronų apkepas su vištiena yra išsigelbėjimas, kai laiko suktis virtuvėje nėra. Šis patiekalas su sultiniu, kuris už jus ir nudirbs visus darbus.
Šio recepto autorė – mano draugė Laura, itališkos virtuvės gerbėja. Taip makaronus ji ruošia savo šeimai. Jei patinka jos vyrui ir dviem judriems berniukams, kodėl turėtų nepatikti jums? Būtinai išmėginkite, ir nepamirškite mėtų. Puikus kasdieninės… Daugiau…
Tiems, kas neturi daug laiko, o valgyti tai nori. Klasikiniai spageti makaronai, pagardinti kalakutiena, morkomis, saulėje džiovintais pomidorais bei mocarela.
Tik sumaišei, pašovei, rankas nusiplovei, ir prašau, rezultatas, kreminiai minkštučiai skanučiai makaronai su rūkyta lašiša. Tiesa, man patinka porus ir salierus vos vos pakepinti keletą minučių prieš siunčiant į vokelį, bet jei neturite kantrybės ar noro,… Daugiau…
1. Dedame virti makaronus. 2. Kol makaronai verda, pasiruošiame padažą: smulkiai supjaustome porą ir sutarkuojame morką. Juos apkepiname svieste. 3. Daržovėms pasitroškinus, sudedame konservuotą tuną. Išmaišome ir leidžiame sušilti. Pagardiname druska, smulkintais krapais. Išjungiame ugnį… Daugiau…
1. Dedame virti makaronus. 2. Nulupame ir sutarkuojame česnaką. 3. Gerai įkaitiname keptuvę, įpilame alyvuogių aliejaus ir sudedame česnaką. Leidžiame jam sušilti ir sudedame konservuotus pomidorus. Juos su mentele pasmulkiname ir padidiname ugnį. Tuomet sudedame… Daugiau…
1. Pradedame virti makaronus. 2. Kol makaronai verda, pasiruošiame padažą: susmulkiname česnaką ir aitriąją papriką (jei mėgstate aštriai – palikite sėklytes, jei ne – išimkite). Šiuos ingredientus pakepiname keptuvėje su alyvuogių aliejumi. 3. Smulkiai supjaustome… Daugiau…