8241
Beatos virtuvė

Citrininis vištienos troškinys su perliniu kuskusu

(0)

Patiekalas, kuriame dominuoja spintelės produktai, – tiesiog tobulas sprendimas, kai daržovių stalčius šaldytuve verkia iš liūdesio ir vienatvės. Nepamainomas skystas „Maggi“ vištienos sultinys taip puikai sujungia ir pastiprina visus skonius, kad net nebūtina naudoti vištų šlaunelių. Sodriame sultinyje ištroškinta kuklioji vištos krūtinėlės mėsa bus gardi ir pilna skonio. 1. Vištų šlauneles pagardiname druska, juodaisiais pipirais… Daugiau…

Tiršta vištienos sriuba

(2)

Kai ragavome šią sriubą, prisiminėme vaikystę. Ji pasirodė tokia švelni ir jauki, kaip kokios šilta antklodė, po kuria norisi šmurkštelėti grįžus iš sniegu nukloto miško.

Mėsos kukuliai aštriame pomidorų padaže

(0)

Kai pabos vaikystės kotletai, prisiminkite ši receptą – aromatingas padažas, prieskonių pilni kukuliai ir mėtomis gardintas kuskusas nukels trumpam į spalvingąjį Maroką.  Patarimas: kuskusas visada bus skanesnis jei kruopas brinkinsite ne vandenyje, o ekologiškame „Maggi“… Daugiau…

Krevečių karis su kokosų pienu ir batatais

(6)

Lengvas Azijos skonių kupinas patiekalas, kurį gamindami užtruksite tik šiek tiek ilgiau, nei prireiks laiko batatams išvirti. Įdomiausia, kad šiame patiekale nepasigesite nei ryžių, nei makaronų, kurie tradiciškai gardinami kariu. Sodrumo ir visumos suteiks batatai… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.