8241
Beatos virtuvė

Grietinėlėje troškinti žiediniai kopūstai

(4)

Labai jaukus ir šildantis patiekalas. Įkvėpimo jam ieškota ypatingoje knygoje „Panama labai graži“ ir kaime praleistų vaikystės vasarų prisiminimuose. Ekologiškas „Maggi“ sultinys puikiai dera su grietinėle.    Gaminame: Puode pakepiname nedideliais gabalėliais supjaustytą šoninę, kol ji gražiai apskrus ir išsiskirs didžioji dalis riebalų. Atsargiai kiaurasamčiu išimame šoninės gabalėlius ir sudedame juos į popieriniu rankšluosčiu išklotą… Daugiau…

Ribollita – pomidorų ir lapinių kopūstų sriuba

(0)

Tai visame pasaulyje populiari Toskanos sriuba, kurios pavadinimas reiškia „dar kartą pašildyta“. Genialiai paprasta ši sriuba tik įrodo, kad puikiam patiekalui sukurti nereikia įmantrių sudedamųjų dalių. Ir taip, tikra teisybė – pašildyta kitą dieną ji… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.