8241
Beatos virtuvė

Vištienos pyragas su tešlos kepure

(1)

Šis pyragas – tiek jo išvaizda, tiek skonis  – greit sukvies artimuosius prie stalo. Tikras smagumas yra laužti traškią tešlos kepurę ir lėtai mėgautis po ja slypinčiu troškiniu. Na o, ekologiškas „Maggi“ sultinys čia pasirūpins, kad troškinys kepdamas neperdžiūtų. Eiga: Jei grybai šaldyti, leidžiame atšilti, džiovintus grybus užpilame trupučiu verdančio vandens ir paliekame bent 10… Daugiau…

Vištienos frikasė

(0)

Ne be reikalo vištieną taip mėgsta sportininkai. Vištiena (kaip ir kalakutienos krūtinėlė) ypač tinka vakarienei, nes nėra riebi, lengvai paruošiama ir tikrai be konkurencijos gali vadintis populiariausiu baltymų šaltiniu. Į dienos šviesą traukite nuo praėjusios… Daugiau…

Grietinėlėje troškinti žiediniai kopūstai

(4)

Labai jaukus ir šildantis patiekalas. Įkvėpimo jam ieškota ypatingoje knygoje „Panama labai graži“ ir kaime praleistų vaikystės vasarų prisiminimuose. Ekologiškas „Maggi“ sultinys puikiai dera su grietinėle.    Gaminame: Puode pakepiname nedideliais gabalėliais supjaustytą šoninę, kol… Daugiau…

Ribollita – pomidorų ir lapinių kopūstų sriuba

(0)

Tai visame pasaulyje populiari Toskanos sriuba, kurios pavadinimas reiškia „dar kartą pašildyta“. Genialiai paprasta ši sriuba tik įrodo, kad puikiam patiekalui sukurti nereikia įmantrių sudedamųjų dalių. Ir taip, tikra teisybė – pašildyta kitą dieną ji… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.