Žalias, sotus, jaukus ir vegetariškas patiekalas. Jei šaldytuve jau pradėjo liūdėti įvairios prieskoninės žolelės ir dažovės – kvieskit jas šen! Tiks ir brokoliai, ir cukinijos ir šparaginės pupelės. 1. Keptuvėje įkaitiname šlakelį alyvuogių aliejaus. Kąsnio dydžio gabalėliais supjaustome smidrus, apkepame su žiupsneliu druskos. 2. Erdviame puode pasūdytame vandenyje išverdame „Beatos virtuvės“ virtinukus su bulvėmis ir… Daugiau…
Ar kada pagalvojote, kad koldūnas yra makrono giminaitis?? Štai, net ir Italijoje visi ravioliai ir torteliniai priskiriami tai pačiai „pastos“ šeimai. Tad tokių pamąstymų vedina ir sugalvojau savo puikiuosius koldūnus su kalakutiena paruošti taip, kaip… Daugiau…
Žodžiu, čia pirmiausiai yra dovana SAU moters dienos proga, nes,taip sakant, mama irgi žmogus. Gaminti namuose yra nuostabu, bet ne visada turim tiek laiko ir laisvų rankų. Taigi pristatau didžiausią šio pavasario naujieną – „Beatos… Daugiau…