Kiekviena Lietuvos šeimininkė turi mokėti pasigaminti kastinį! Nemokat??? Aš irgi nemokėjau!!!! Bet Lietuvos Gaspadinės rubrika tam ir sugalvota, kad visos tobulėtume – mieloji Loreta Svidrienė iš Klaipėdos krašto yra tikra kastinio meistrė!!! Štai jums receptas, pamatysit, – ir mokėsim visos, ir skanumas neišpasakytas – aš kai pasidariau laidoje, tai valgiau mėnesį su viskuo: ir ant… Daugiau…
Pradėkime nuo lietuviškos klasikos: svogūnai, ruginė duona ir džiovinti baravykai. Šie zrazai sodraus skonio, turtingi ir lietuviški. Prie jų fantastiškai tiks avižinių bei perlinių kruopų ir grybų košė, orkaitėje keptos bulvės arba bulvių ir raugintų… Daugiau…
Labai jaukus, labai lietuviškas, o dėl agurkų ir žirnelių dar ir žalias patiekalas.