8241
Beatos virtuvė

Migdolinis Kuršėnų vyniotinis

(8)

TOBULAS ir taškas. Jei jau kepsit kažką Velykoms, tai šitą receptą pasirinkę galit būt ramūs – laimingi prie stalo bus visi. Mėgstamiausias turbūt Lietuvos saldumynas – Kuršėnų vyniotinis. Klasikinis – nuostabus, bet visada galima kažką tokio naujo sugalvoti. Tai Velykoms jums turiu naujieną – migdolinis biskvitas ir uogos. Patikėkite, rezultatas KARALIŠKAS, o dar tos apskrudusios migdolų… Daugiau…

Kuršėnų vyniotinis

(19)

Kuršėnų vyniotinis yra labai minkštas, saldus varškės desertas, kuris tinka prie kavos ir prie arbatos bet kokia proga“, – mano laidoje pasakojo šį skanėstą ruošusi vilnietė Jurgita Vilkaitė. Šios laidos įrašą galite rasti LRT mediatekoje…. Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.