8241
Beatos virtuvė

Keptų burokėlių salotos su kanapių aliejumi

(0)

Jau pats laikas prisiminti per vasarą primirštus šakniavaisius. Aš pati pulsiu į burokėlius. Burokėlis, kaip ne kartą esu sakiusi, man yra daržovių daržovė. Valgyti juos šviežius – tikra laimė. O jei dar jis skaniai orkaitėje paskrudintas, sėklomis pabarstytas ir įdomesniu aliejumi pašlakstytas, tai – pasakiška daržovė! Šiose salotose burokėliui akompanuos kanapių aliejus „Anira“. Šis pirmo… Daugiau…

Kepta menkė su balzaminiu actu

(0)

Kaip visada, skaniausi ir genialūs dalykai yra paprasti. Balzaminis actas suteikia švelnios rūgštelės, o medus – saldumo. Daugiau tik druska, pipirai ir čiobreliai. Tobulas minimalistinis skonis. Patiekite su sultenių ir keptų burokėlių salotomis, žaliomis šparaginėmis… Daugiau…

Įdarytos saldžios bulvės

(0)

Receptas iš 2018 m. kovo „Beatos virtuvės“ laidos, „Lengvai ir sveikai“ rubrikos. Rudeniškas ir lengvas, maistingas ir naudingas patiekalas tiek pietums, tiek vakarienei. Gaminame: įkaitiname orkaitę iki 180 C. Bulves įvyniojame į foliją ir kepame… Daugiau…

Džiovintais vaisiais įdaryta kalakuto krūtinėlė

(0)

Kalakutiena super puikiai tinka pavasariui – lengva, sveika ir skanu. Ir jūsų lėkštėje šiandienos vakarienei gali puikuotis „Voila!“ kalakutienos krūtinėlės kepsnys įdarytas džiovintais vaisiais su keptu žiediniu kopūstu ir žaliomis salotomis….Tikras pavasaris!

Aromatingas daržovių troškinys

(2)

Gaminame: išverdame ryžius, vadovaudamiesi instrukcijomis ant pakuotės. Paprikas nuskutame daržovių skustuku (nebūtinai) ir supjaustome stambiais gabaliukais. Pievagrybius nulupame arba tik švariai nuplauname ir supjaustome ketvirčiais. Cukiniją supjaustome stambiais gabaliukais, pomidorus – pusiau. Susmulkiname česnakus, o… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.