8241
Beatos virtuvė

Kugelis su lašiša ir varške

(0)

Puikiausias kugelis su lašiša ir varške.

Kepta lašiša su agurkų žvyneliais

(4)

Reikės: 1,4-1,5 kg šviežios lašišos filė, druskos, saujelės krapų, kelių lauro lapelių, kelių citrinos griežinėlių, 1 šaukštelio želatinos, 100 ml vandens, ½ citrinos sulčių, žiupsnio druskos, 2-3 trumpavaisių agurkų. Padažui reikės: 2 trumpavaisių agurkų, kelių… Daugiau…

Beatos virtuvė. Gravlax arba sūdyta lašiša

(5)

Sūdytai lašišai reikės: juodos duonos su sėklomis „Beatos virtuvė“, 500 g lašišos filė, 50 g cukraus, 50 g druskos, 1 žalio burokėlio, 1 apelsino žievelės. Medaus-garstyčių padažui reikės: 1 šaukšto medaus, 1/2 apelsino sulčių, 2… Daugiau…

Beatos virtuvė. Perlinių kruopų blyneliai su lašiša

(4)

Perlinių kruopų blyneliams su lašiša reikės: 100 g perlinių kruopų, 100 g šaltai rūkytos lašišos, 400 ml vandens, 1 kiaušinio, 1-2 šaukštų majonezo, 100 g pilnagrūdžių miltų, druskos, saujelės krapų (tinka ir džiovinti), kelių šaukštų… Daugiau…

Kūčios – stebuklas širdyje ir šventė ant stalo

(2)

Mano šaldytuvas, ir mano planuotės, ir mano galva – viskas kupina minčių, nuotaikų ir apmąstymų, ką gaminsiu Kūčioms ir Kalėdoms. Aišku, šiemet ir sau, ir jums į pagalbą išleidau žurnalą, kurio kodinis pavadinimas – Kalėdų… Daugiau…

Beatos virtuvė. Švediška lašiša

(0)

Reikės: lašišos filė su oda druskos „Alvo” juodųjų pipirų ryšulėlio krapų 8 šaukštų Suslavičiaus aštrių garstyčių 1,5 stiklinės sultinio 1,5 stiklinės grietinėlės



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.