8241
Beatos virtuvė

Skumbrės sumuštinukai su obuoliais ir marinuotais agurkėliais

(1)

Mėgstamiausias mano derinys – rūkyta žuvis ir rūgštelė. Šį įdarą galima sutrinti ir valgyti kaip užtepėlę. Gaminame: sumuštinių duonos kraštus nuplėšiame, riekę rankomis padalijame į tris keturias dalis ir dedame į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Pašlakstome alyvuogių aliejumi ir kepame įkaitintoje orkaitėje (190 oC) apie 10 minučių, kol gražiai apskrus. Išimame skumbrės kaulus, nuimame… Daugiau…

„Summer rolls“ su antiena

(2)

Azijos skoniai  vis dažniau atkeliauja ir ant mūsų stalų. Labai gaivus, lengvas užkandis. Galite gaminti ir su krevetėmis ar tik daržovėmis. Morkas nuskutame ir sutarkuojame vidutinio dydžio nelabai plonais šiaudeliais. Agurkus taip pat supjaustome šiaudeliais,… Daugiau…

Žvaigždės irgi mėgsta košę!

(0)

Kas sakė, kad į svečius reikia kviesti pietų ar vakarienės? Niekas nesakė. Tai aš su savo komanda nusprendžiau, kad šiemet „Kviečiu į svečius“ renginys bus rytinis. Aš, žinokite, jau anksti ryte šiandien buvau „Žvaigždžių duetų“ repeticijoje, tai… Daugiau…

Šimtas procentų sėkmės ir laimės

(0)

Ankstesniais metais  jau esu pasakojusi, kaip suruošti gerą vakarą svečiams ir šiemet, aišku, apie tai kalbėsim. Bet šiandien pasakysiu, kokios gi idėjos „Kviečiu į svečius“ vaišėms per šešerius mano ir Maisto banko iniciatyvos metus yra… Daugiau…

Kviečiu į svečius – startuojam

(2)

Visi mėgstame eiti į svečius. O pasikviesti? Mano inicijuotas svetingumo vajus ir vėl čia. Šiais metais, jei pastebėjote, perbėgome iš rudens į žiemos pabaigą ir pavasario pradžią… Na, prisipažinkime, kad dabar truputį apsnūdę esame, tai… Daugiau…

Kviesime į svečius Žiemą!

(2)

Sveiki mielieji, turiu svarbių žinių. Ar atsimenate „Kviečiu į svečius”? Tai jau penktus metus mano ir Maisto banko vystoma svetingumo ir dosnumo iniciatyva…Dar vasarą mes su Maisto banku visaip galvojome, kaip gi čia atsinaujinti ir… Daugiau…

Brusketa su persikais, pomidorais, ožkų pieno sūriu ir citrininiais čiobreliais

(10)

Žvaigždėto dangaus, šilčiausio Baltijos vandens ir Lietuvos šiltnamiuose skaniausiai prinokusių pomidorų mėnuo – tegul vasara tęsiasi visu pajėgumu. Pomidorai nenusakomai gardžiai dera su minkštu ožkų pieno sūriu ir saldžiais persikais. Spalvos glosto akį, o skoniai… Daugiau…

Keitėsi ir miestai, ir veidai – arba intensyvūs karoliai

(13)

Manęs klausia, kaip tu spėji? Aš sakau, kad kaip nori, tai spėji, bet, tiesą sakant, turiu šią savaitę nuimti gazą, nes galiu imti ir nebespėti… Cha cha,  šiaip tai dėl to spėjimo, tai yra taip,… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.