8241
Beatos virtuvė

Apverstas pyragas (tarte tatin) su kriaušėmis

(8)

Tarte tatin – toks prancūziškas ponaitis kepinių skiltyje. Nors atrodo pretenzingas, iš tiesų yra labai sukalbamas ir be galo skanus. Pabandukite – apverstas, su kriaušėmis ir prieskonių puokšte.

Obuolių pyragas su stipriu meduolių prieskoniu

(13)

Obuolių pyragai. Jų nebūna per daug. Aš labai didžiuojuos savim ir Hariuku, kad sugebėjau šį iškepti kartu su juo. Tad jei neturite po ranka visur zujančio kūdikio, tai jums išvis šis kepimas bus niekų darbas…. Daugiau…

Rabarbarų ir kriaušių pagardas

(0)

Rytietiškų skonio natų pagardas, tinkantis ir tepti ant skrudintos duonelės, ir prie sūrio ar mėsos. Ragaudami jausite ir aiškų rūgštumą, ir saldumą. Verdame pagardą: imbierą nuskutame ir smulkiai sutarkuojame. Česnakus nulupame ir smulkiai supjaustome. Išimame… Daugiau…

Bruknėmis gardinta obuolių ir kriaušių uogienė

(3)

Tikrai nesuklysiu sakydama, jog obuolienė savo universalumu lenkia visas likusias uogienes. Ji tinka ne tik skrebučiams ar pusryčių košei, bet ir pudingams, mielinių bandelių įdarams ar greitiems pyrgams. Mano kolegė ją valgo net su bulviniais… Daugiau…

Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas

(6)

Šis kriaušių ir spanguolių pagardas idealiai tinka kalėdinėms dovanoms, taip pat sėkmingai jis pagardins sekmadienį šeimai iškeptą vištą ar tiks prie sūrių.



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.