8241
Beatos virtuvė

Krevečių kokteilis

(0)

1. Pasidarome padažą: indelyje sumaišome majonezą, krienus, pomidorų pastą, citrinos sultis ir tabasko padažą. 2. Supjaustome „Iceberg“ salotas, agurką ir avokadą. Susmulkiname krapus. 3.Pasiimame indelius, kuriuose sluoksniuosime patiekalą. Į apačią dedame salotas, tuomet agurką, avokadą, krevetes, užpilame padažu ir apibarstome krapais.

Aštri moliūgų sriuba su krevetėmis

(0)

1. Į maisto kombainą sudedame čili pipirą, česnaką, imbierą, mėlynąjį svogūną, laimo žievelę, pomidorų pastą, žuvies padažą, maltą kuminą, ciberžolę ir įspaudžiame žaliosios citrinos sulčių. Viską sumalame. 2. Supjaustome kubeliais kvapnųjį moliūgą. 3. Gerai įkaitiname… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.