8241
Beatos virtuvė

Perlinių kruopų ir ankštinių košė su baltu spirgučių padažu

(0)

Jaukiausias ir sočiausias žiemos patiekalas, kurio pavalgius teliks šokti į kombinezonus ir lėkti į mišką ar ant kalno su rogutėmis. Tam, kad košei nereikėtų naudoti dviejų puodų, siūlome dėti konservuotų avinžirnių – tai gerokai sutrumpins patiekalo gaminimo laiką. BARBOROS receptų rubrikoje rasite idėjų, kokius patiekalus gaminti, ir patogiai bei greitai užsakysite visus trūkstamus ingredientus. www.barbora.lt/receptai… Daugiau…

Data 2020 sausio 24, autorius admin

Skrudintų avižinių dribsnių „pusrytis“

(9)

Kaip gerai, kai gali pasidaryti pusryčius greit, kai žinai, kad turi visko po ranka, tada tik vienas du – ir valgai, o trys keturi – ir darban žygiuoji. Ši šalta košė šiek tiek kitokia –… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.