8241
Beatos virtuvė

Perlinių kruopų ir ankštinių košė su baltu spirgučių padažu

(0)

Jaukiausias ir sočiausias žiemos patiekalas, kurio pavalgius teliks šokti į kombinezonus ir lėkti į mišką ar ant kalno su rogutėmis. Tam, kad košei nereikėtų naudoti dviejų puodų, siūlome dėti konservuotų avinžirnių – tai gerokai sutrumpins patiekalo gaminimo laiką. Perplauname perlines kruopas su lęšiais ir užpylę vandeniu brinkiname bent 1 valandą. Tuomet nupilame perteklinį vandenį, kruopas… Daugiau…

Data 2020 sausio 24, autorius admin

Skrudintų avižinių dribsnių „pusrytis“

(9)

Kaip gerai, kai gali pasidaryti pusryčius greit, kai žinai, kad turi visko po ranka, tada tik vienas du – ir valgai, o trys keturi – ir darban žygiuoji. Ši šalta košė šiek tiek kitokia –… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.