8241
Beatos virtuvė

Plėšytos kiaulienos mėsainis

(12)

Vasarą, kai jau visi šašlykai ir keptos dešrelės bus pabodę, prisiminkite šį receptą. Plėšytos kiaulienos mėsainiais nesudėtingai pamaitinsite visą draugų minią, o ji gali būti ir 15, ir 20 žmonių… Visi liks sužavėti ir, aišku, pavalgydinti. Kiaulienos mentę ištriname prieskoniais ir paliekame marinuotis šaltai per naktį ar net parą. Nieko nenutiks jei dėsite kepti ir… Daugiau…

Gaivios salotos su raugintais kopūstais ir linų sėmenimis

(2)

Gaivios salotos su raugintais kopūstais gali keliauti ir ant kasdienio, ir ant Kūčių stalo. Paskaninkite jas gardžiais priedais ir gaiviu padažu.

Traškios vištų blauzdelės

(0)

Šios traškios vištų blauzdelės man primena tokias, kokias ragavau viename amerikietiškame restorane. Garnyrui ruošiau batatus bei kopūstų salotas. Tokie pietūs patiks ir vaikams, ir suaugusiems. Gaminame vištų blauzdeles: 1. Blauzdeles apipilame kefyru ir sudedame prieskonius… Daugiau…

Raudonųjų kopūstų salotos

(0)

Salotos, puikiai tiksiančios prie Pekino anties.

Kiniški šonkauliukai

(0)

1. Šonkaulius supjaustome. 2. Pasiruošiame marinatą šonkauliams: dubenėlyje sumaišome sezamų aliejų, sojos padažą, medų, pomidorų pastą, žiupsnelį uoginės paprikos. Įtarkuojame česnaką ir imbiero šaknį ir išmaišome. Pusę marinato užpilame ant šonkauliukų, o likusią pusę pasiliekame… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.