8241
Beatos virtuvė

Briuselio kopūstai su šonine ir kmynais

(0)

Eiga: Briuselio kopūstus nuplauname. Nupjauname kotelius ir nuimame nelabai gražius išorinius lapelius. Perpjauname kopūstelius per pusę. Šoninę (gali būti riebesnė) supjaustome mažais kubeliais ir pakepiname keptuvėje. Ten pat dedame smulkiai supjaustytus svogūnus ir pakepiname lėtai. Kai jau svogūnai suminkštėja, suberiame kmynus ir briuselio kopūstus ir ant smagesnės ugnies pakepiname kopūstus apie penkias – septynias minutes,… Daugiau…

Grietinėlėje troškinti žiediniai kopūstai

(4)

Labai jaukus ir šildantis patiekalas. Įkvėpimo jam ieškota ypatingoje knygoje „Panama labai graži“ ir kaime praleistų vaikystės vasarų prisiminimuose. Ekologiškas „Maggi“ sultinys puikiai dera su grietinėle.    Gaminame: Puode pakepiname nedideliais gabalėliais supjaustytą šoninę, kol… Daugiau…

Raudonųjų kopūstų salotos

(0)

Salotos, puikiai tiksiančios prie Pekino anties.



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.