8241
Beatos virtuvė

Apelsinų ir obuolių uogienė

(6)

Apelsinų marmeladas, obuolių purumas ir prieskonių žaismas vienoje uogienėje. Apelsinų kartumas puikiai susigiminiuoja su obuolių rūgštele. Tiks ir lietiniams, ir ledams pagardinti. Nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite obuolius mažais kubeliais. Apelsinus nuplaukite, nulupkite, supjaustykite griežinėliais ir dar pasmulkinkite iki mažesnių kubelių. Suberkite vaisius į puodą, pakaitinkite, kol pradės garuoti. Suberkite prieskonius bei „Dansukker” cukrų uogienėms. Retkarčiais… Daugiau…

Slyvų ir aviečių uogienė

(2)

Avietes valgom iš rankų ir nuo krūmo, bet kaip smagu jas suporuoti su prisirpusiomis slyvomis. Citrinų gaivumas paryškina aviečių saldumą. Tokia tekstūrinė uogienė, saldi saldi ir smagi. Nuplaukite avietes ir slyvas, slyvas supjaustykite kubeliais. Jei… Daugiau…

Vyšnių ir raudonųjų serbentų uogienė

(6)

Serbentų ar vyšnių perteklius puikiai realizuojasi puode su žvaigždiniais anyžiais. Vyšnios tokios universalios ir skanios uogos, kurios puikiai atsiskleidžia uogienėse savo unikalia rūgštele. Ši uogienė užburia ir noris jos dar ir dar dėti ant blynų,… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.