8241
Beatos virtuvė

Koldūnai pagal Viduklę

(0)

Pasigaminame tešlą: 1. Miltus išmaišome su druska ir trupučiu cukraus. Į juos įpilame paplaktą kiaušinį su vandeniu. Išminkome elastingą tešlą – ją reikia paminkyti apie 10 minučių. Leidžiame tešlai pailsėti Pasidarome įdarą: 1. Į maltą kiaulieną sudedame žiupsnelį cukraus, smulkinto svogūną, paplaktą kiaušinį, pipirų ir druskos. Viską išmaišome. Sudedame jį į kiaulieną ir sumaišome. 2…. Daugiau…

Khinkaliai – gruziniški koldūnų pusbroliai

(0)

Ne vienas mano draugas jau apsilankė Gruzijoje, net ir mano Bronė prieš kelis metus buvo trumpam nuskridusi į Adžarijos regione esantį miestą Batumį ir savo įspūdžiais dalijosi mano bloge. O štai aš pati Gruzijoje dar… Daugiau…

Kiniški koldūnai

(0)

Tešla: 1. Miltus dubenyje sumaišome su druska, užpilame šaltu vandeniu, įmušame kiaušinį ir gerai išminkome. Leidžiame tešlai pailsėti mažiausiai valandą ar pusdienį. 2. Iš tešlos formuojame dešrelę: suplojame apvalų blyną, viduryje nykščiais praduriame skylę lyg… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.